Skapa ett evenemang

Ett evenemang kan vara en kappsegling, träning eller seglarskola

För att skapa ett evenemang krävs att du blivit tilldelad rollen som Klubbadministratör för den arrangerande klubben.

1. Logga in på Sailarena med den profil som tilldelats rollen som Klubbadministratör.
  2. Öppna klubbens presentationssida. Spara gärna klubbens sida som bokmärke i din web-läsare så det går snabbare att hitta.
  3. Klicka på knappen Skapa evenemang i det övre, högra hörnet av profilbilden.

Steg 1 - Lägg till evenemang

1. Ange evenemangets fullständiga namn
    Inom ett evenemang skapar man en eller flera tävlingar/klasser eller grupper. Det behövs alltså bara ett evenemang även om evenemanget består av flera tävlingar och/eller klasser.
  2. Typ av evenemang
    Man kan välja mellan evenemangstypen Regatta eller Seglarskola & läger. Seglarskola & läger inbegriper också träningsläger eller t ex kvällsträningar. Allt som inte är kappsegling som inte ska vara med i kappseglingskalendern. Välj ett av dessa och klicka på Spara.
  3. Evenemanget har nu skapats och du kan nu komplettera evenemanget med ytterligare information.

Steg 2 - Redigera evenemanget

Följande fält kan redigeras på Evenemangssidan:

Inställningar för Regatta respektive Seglarskolor & läger

Inställningar för Regatta respektive Seglarskolor & läger

Glöm inte att klicka på Spara, längst ner till höger, för att publicera ändringarna.

För att se den uppdaterade presentationssidan, klicka på Visa publik vy i övre, höger hörn.